Segítség az oldal használatához!


AJÁNLAT
funkció!

Ajanlat

Regisztrált látogatónk részére készült funkció. Ha még nem regisztrált néhány információ megadásával a BELÉPÉS/REGISZTRÁCIÓ menüpontban teheti a fejlécben.
Ajánlatot az ÖN MENNYIT AJÁNLANA? gombbal kezdeményezhet. Csak írja be az Ön által ajánlott/gondolt árat az adott gépre. A legmagasabb ajánlat az oldalon valamennyi látogató számára látható lesz, az ajánlattevőt ezzel még semmilyen kötelezettség nem terheli. Ha az ajánlat közel van az általunk kért árhoz, akkor az illetékes értékesítő kolléga felkeresi az ajánlattevőt a regisztrációban megadott elérhetőségek egyikén, esetleges megegyezés reményében. Ha esetleg a gép nem kel el hosszab ideig és leértékelésre kerül, akkor szintén megkeressük az ajánlattevőt, ha a kért ár közelében van az ajánlata.
HASZNÁLJÁK, ÖNÖKNEK KÉSZÜLT!


 

KERESÉS a gépek között
Ha ön egyszerűen csak a gépek között kíván keresni, akkor a bal oldali menüben a kategóriánként tud legkönyebben elindulni!

Kereses
Amennyiben tudja pontosan mit keres, akkor a típus (pl.: Mega 360), vagy csak a típuscsalád (Mega) megadásával a fejlécben zölddel kiemelt keresőben az oldalon található valamennyi keresési feltételnek megfelelő gépet megjelenítheti. Természetesen kereshet például fajtára is (pl.: kombájn), ekkor az összes ilyen fajta gép fog megjenni.TALÁLATOK számának növelés egy oldalon

Ha túl sok találat van, akkor növelje a megjelenő gépek számát (10, 20, 40, 60), és/vagy lapozzon az oldalak között.
TermekszamTELEPHELYEK kínálata
Ha a telephely
ek kínálatát szeretné megnézni úgy írja be a város nevét a keresőbe. (pl.: Szolnok, Csorna, Nyíregyháza), vagy használja az erre készült "telephelyek kínálata" menüpontot.


RENDEZÉSI sorrend
A találati listán a fejlécben egy adott oszlopra kattintva teszőlegesen módosíthatja a rendezési sorrendet egy adott oszlopra, csökkenő, vagy növekvő sorrendbe. Például ár szerint növekvően:
Rendezes

Az alapértelmezett rendezési sorrend Fajta majd Gyártó és Típus ABC szerint növekvően.VÁSÁRLÁSI kérelem használata

Amennyiben több infomációt szeretne a gépről megtudni, úgy a Vásárlási kérelem gombra kattintva az elérhetőségei megadása után tudja az illetékes értékesítő kollégának kérdéseit elküldeni, amire a megadott elérhetőségek egyikén válaszol(unk) Önnek!
Vasarlasi

A gépek közötti válogatást segítik a Parkoló és az Összehasonlítás funkciók. Használja ezeket is saját kedvére. Ha legközelebb visszatér az oldalra, akkor a korábban a parkolóba tett gépek könnyen megtalálhatók ott egy helyen. Az összehasonlításban pedig több gépet tud egyszerre összevetni és közülük majd választani, de használhatja ezt egyfajta "kosárnak" is, ahová azokat a gépeket teszi, melyek érdekesek az ön számára és vissza akar térni hozzájuk.

Összehasonlítás