"Legyen inkább biztos, mint bosszús”

Bizonytalan a vásárlandó kombájn, traktor, teleszkópos rakodógép üzemórájában?

Biztos megoldás nincs, viszont több mint 50.000 gép adatait tartalmazó adatbázisunkban választ találhat kérdéseire.

Az elmúlt évek során számtalan géppel találkoztunk szervizelési, illetve korábbi használtgépes gépfelmérések során. Adatbázisunk segítségével lehetőséget biztosítunk a megvásárolni kívánt gépek lekérdezéséhez.

Használtgépes felmérésekkel kapcsolatos információk 2001-ig visszamenőleg állnak rendelkezésünkre, szervizeléssel kapcsolatos adatok 2013-as évtől.

A külföldi gépek esetén beszállítóink adatbázisában találhatunk korábban felmerülő szerviz információkat, melyekből kiderülhet, hogy az üzemóraszámláló által jelzett szám megfelel-e a valós üzemórának.

Küldje el az alábbi információkat a lekérdezni kívánt gépről a gepinfo@axial.hu e-mail címre. 

·       Gépgyártó:

·       Típus:

·       Pontos alvázszám:

·       Aktuális motor üzemórája:

·       Vélhető származás (hazai, külföldi, nem ismert):

A lekérdezési igény beérkezését követően kollégánk áttekinti a saját adatbázisunkban található adatokat és abban az esetben, ha érdemi információt talál,
akkor 5.000,- Ft +ÁFA díj megfizetését követően azokat megküldi e-mailben az igénylő e-mail címére.


Vélhetően külföldi származás esetén (Claas, Fendt, Landini, Manitou) csupán néhány nap alatt kollégánk áttekinti az elérhető gyártói adatokat.

Ha érdemi, hasznos információt találunk a gépről, akkor 10.000,- Ft + ÁFA díj megfizetését követően szintén az igénylő e-mail címére küldjük.

A befizetendő összegekről díjbekérőt küldünk, hasznos információk felfedezése esetén. Ehhez szeretnénk megkérni az alábbi számlázási adatok megadására:

·       Név/cégnév:

·       Irányítószám/Település/Cím:

·       Adószám:

 

Az AXIÁL Kft. a szolgáltatásért fizetett díj mértékéig vállal felelősséget a kiadott információkért, díj visszafizetési garancia keretében. Az adatbázisunkból származó információk használtgép felmérésből, eladásokból, vagy szervizmunkalapokból származnak.

Összehasonlítás