Üzemóra

      

     "Legyen inkább biztos, mint bosszús”

Bizonytalan a vásárlandó kombájn, traktor, teleszkópos rakodógép üzemórájában?
Biztos megoldás nincs, de több mint 50.000 gép adatait tartalmazó adatbázisunkban erre is lehet válasz. Szervizelési, vagy korábbi használtgépes gépfelmérések kapcsán találkozhattunk a géppel az elmúlt években. 2001-ig visszamenőleg vannak felméréssel kapcsolatos információink és 2013-tól vannak szervizeléssel kapcsolatos adatok is.

A külföldi gépek esetében pedig a beszállítóink adatbázisában találhatunk korábbi szerviz információkat, amiből kiderülhet, hogy valóságos-e az számláló által jelzett üzemóra.

Küldje el a kérdéses gép

 

gyártóját:
típusát:
pontos alvázszámát:
aktuális motor üzemóráját:
vélhető származását (hazai, külföldi, nem ismert):

a gepinfo@axial.hu e-mail címre.

Egy kollégánk megnézi a saját adatbázisunkat és ha talál érdemi információt, akkor 5.000,- Ft+Áfa díj megfizetését követően azokat e-mailben megküldi az igénylő e-mail címére.

Ha a származás vélhetően külföldi, akkor Claas, Fendt, Landini, Manitou esetében néhány nap alatt megnézzük az elérhető gyártói információkat. Ha találunk hasznosat, akkor 10.000,- Ft+Áfa megfizetését követően az információkat megküldjük szintén válasz e-mailben.

A befizetendő összegekről díjbekérőt küldünk, ha találunk érdemi információt a kérdéses géphez. Ehhez kérjük majd a számlázási adatokat megadni:


Név/cégnév:
Irányítószám/település/cím:
Adószám:

Az Axiál Kft. a szolgáltatásért fizetett díj mértékéig vállal felelősséget a kiadott információkért, díj visszafizetési garancia keretében. Az adatbázisunkból származó információk használtgép felmérésből, eladásokból, vagy szervizmunkalapokból származnak.

Összehasonlítás