Köszönjük, hogy az oldalunkra látogatott.

Az ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK, SEGÍTSÉG almenüjében talál egy rövid tájékoztatót az oldal funkcióinak használatáról. (Használja az új AJÁNLAT funkciót!) 

Valamennyi gépünkre tudunk finanszírozást ajánlani. Elsősorban zárt végű pénzügyi lízinget alkalmazunk használtgépek esetében, de a jelenlegi NHP hitelek is igénybevehetők a gépek ugyanezen körére. Az önerő mértéke változó, függ a kiválasztott géptől, annak korától, illetve a vásárló gazdaségi helyzetétől is (nyereségesség). A mértéke a nettó gépérték 27 és 60%-a között szokott mozogni. A futamidő 1 és 5 év között változhat. Több pénzintézettel is kapcsolatban van hitelügyintéző csapatunk, így az eszközfinanszírozásban a legjobbat tudjuk ajánlani a nálunk vásárlóknak.

Használtgépbe használtgép beszámítás lehetséges. (A beszámítandó gép nem lehet 25 évesnél idősebb.) Minden esetben előbb a vásárolni kívánt használtgépről kell megállapodjunk, majd a beszámítandó gép áráról külön. Minden beszámítandó gépet előzetesen felmérünk, aminek költsége a vevőt terheli, ha a nálunk kiválasztott, megállapodott gépet végül még sem vásárolja meg.

Jó böngészést, jó vásárlást!If you do not speak Hungarian, please choose your language on top of the page. Thank you.

Összehasonlítás