HASZNÁLTGÉP BESZÁMÍTÁS:

Nagyobb értékű használt gépeinkbe van mód a vevőink feleslegessé váló gépének beszámítására. A beszámítandó gép nem lehet 25 évesnél idősebb, az értéke nem lehet magasabb a vásárolni szándékozott gépétől. 
Minden esetben előbb a nálunk kinézett, vásárolni kívánt használtgépről kell megállapodjunk, majd a beszámítandó gép áráról külön. Minden beszámítandó gépet előzetesen felmérünk, aminek költsége (Bérfelmérésnél bővebben) a vevőt terheli. Ha végül nálunk vásárol gépet, akkor a felmérés díját a beszámolt használtgép árában jóváírjuk.

BÉRFELMÉRÉSEKRŐL:

Régi szolgáltatásunk a mezőgazdasági és építőipar gépek bérfelmérése. Írásos megrendelés alapján egy kollégánk kimegy a gépet részletesen megnézni, kipróbálni és lefényképezni. A rögzített állapotlap és a képek ismeretében a központban az ezzel foglalkozó termékmenedzser kollégánk a gép értékét megbecsüli. Az árazásról a bérfelmérés díjnának kifizetést követően e-mailben és/vagy postán küldünk egy aláírt hivatalos értékbecslést, illetve igény esetén a készült képeket is eljuttatjuk e-mail-ben a megrendelőnek.

A bérfelmérés díjai az alábbiak szerint alakulnak visszavonásig:

Motoros gépek: 30.000,- Ft +Áfa
Munkagépek (motorral nem rendelkező gépek): 25.000,- Ft +Áfa
5 gép felett egyedi ajánlatot készítünk a felmérendő gépek számától, összetételétől függően.

Kiszállási díj: 150 Ft/km +Áfa.  (Nem kerül jóváírásra.) 


 Az oldallal kapcsolatos hasznos információkért kattintson erre a szövegre.

Összehasonlítás