Az Axiál web használtgép katalógusa folyamatosan frissül, így tartalma mindig aktuális. A gépek ára a felsorolt tartozékokkal együtt értendő!

Az oldalon szereplő hírdetések nem minősülnek ajánlatnak, az árak, egyéb információk tájékoztató jellegűek, az esetleges hibákért, elrásokért felelősséget nem vállalunk. A gépek javítása, felszereltségének változása, vagy egyéb miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Hivatalos ajánlatért forduljon kollégáinkoz!

HASZNÁLTGÉP BESZÁMÍTÁS:

Nagyobb értékű használt gépeinkbe van mód a vevőinek feleslegessé váló gép beszámítására. A beszámítandó gép nem lehet 25 évesnél idősebb, az értéke nem lehet magasabb a vásárolni szándékozott gépétől. 
Minden esetben előbb a nálunk kinézett, vásárolni kívánt használtgépről kell megállapodjunk. majd a beszámítandó gép áráról külön. Minden beszámítandó gépet előzetesen felmérünk, aminek költsége a vevőt terheli, ha a nálunk kiválasztott, megállapodott gépet végül még sem vásárolja meg.

BÉRFELMÉRÉSEKRŐL:

Egy régi szolgáltatásunk a mezőgazdasági és építőipar gépek bérfelmérése. Írásos megrendelés alapján egy kollégánk kimegy a gépet megnézni, kipróbálni és lefényképezni. A rögzített állapotlap és a képek ismeretében a központban az ezzel foglalkozó termékmenedzser kollégánk a gépet beárazza. Az árazásról a bérfelmérés díjnának kifizetést követően e-mailben és/vagy postán küldünk erről egy aláírt hivatalos papírt, illetve igény esetén a készült képeket is eljuttatjuk e-mail-ben a megrendelőnek.

A bérfelmérés díjai az alábbiak szerint alakulnak visszavonásig:

Motoros gépek: 30.000,- Ft +Áfa
Munkagépek (motorral nem rendelkező gépek): 25.000,- Ft +Áfa
5 gép felett egyedi ajánlatot készítünk a felmérendő gépek számától, összetételétől függően.

Kiszállás: 150 Ft/km +Áfa. 


 

Használtgép értékesítés az alábbi telephelyeinken érhető el:  

Baja
 
Nyíregyháza
Csorna
 
Szolnok
Székesfehérvár


Az oldallal kapcsolatos hasznos információkért kattintson erre a szövegre.

Összehasonlítás