BIZOMÁNYOS ÉRTÉKESÍTÉS

Az Axiál Kft használtgép üzletága lehetőséget biztosít partnerei számára, hogy használtgépüket bizományos értékesítés keretében velünk értékesíttessék.

Bizományos értékesítés minden esetben tehermentes, a használtgépes telephelyekre beszállított és ott tárolt gépekre lehetséges. A gép(ek) kívánt eladási árát előzetesen egyeztetjük, amennyiben az(ok)számunkra is elfogadható nagyságrendben mozog(nak), akkor a gép(ek) értékesítését vállaljuk. 25 év feletti, vagy használhatatlan műszaki állapotú gépek bizományos értékesítését ártól függetlenül sem vállaljuk.

A bizományosi értékesítésre átadott gépeket, mint a saját megvásárolt gépeinket is hirdetjük a saját weboldalunkon, illetve szükség esetén külső nemzetközi fizetős szolgáltatókon is. A gépeket a hozzánk betérő vásárlóknak is kínájuk, illetve igény esetén megmutatjuk, elindítjuk, kipróbálhatják. A rendszeresen megjelenő hirdetéseink közé is felkerülhetnek a bizományos géppek szerzonalitástól és helytől függően, melynek külön díja nincs. Az eladónak a bizomyába átadott géppel tennivalója csak az eladáskor van/lesz.

A bizományosi díj mértéke 5% amennyiben a gépet az eladó számlázza a vevőnek. A bizományosi díjról ebben az esetben az eladó felé számlát állítunk ki.
A bizomyányosi díj mértéke 7% amennyiben a gépet olyan vevő vásárolja meg, akinek finanszírozásra van igénye, vagy külföldre kell azt exportálni, stb. és az eladó kell számlát állítson ki finanszírozó vagy vevő felé. Ebben az esetben a gépet megvásároljuk a megegyezett végső eladási árat 7%-al csökkentett áron. Rendszámos gépek vonatkozásában az okmányirodai ügyintézés is az Axiál feladata, amikor a gépet megvásároljuk.

Fedél alatti tárolás is lehetséges Baján zárt csarnokban, Nyíregyházán oldalról nyitott szín alatt, melynek napi díja 400, illetve 300,- Ft+Áfa/nap.

Keressék bármely használtgépes értékesítő kollégánkat bizalommal!

 

 

Összehasonlítás